چهار تا از امتحانامو دادم ،اونم با چه دردسری

خیلی قاراش میش شده بود همه چی ،امتحان اولم ریاضی بود که بیست و یکم خرداد باید میدادم ،فکر کن جمعه شب که خاله هام خونه مون بودن و من پای کتاب ریاضی بودم ،خبر دادن که خاله ی خاله هام فوت کرد ،میشد همون مادربزرگ مز مز !

حالا همه پا شدن رفتن اونجا ،من نمیتونستم ،دلم پیششون بود ،هی به تودم گفتم تورو خدا نگا خودتو با این امتحانا به دردسر انداختی ! 

خلاصه شنبه ش رفتم امتحان ریاضی دادم و عصرش تو خونه داشتم واسه خودم استراحت میکردم که دیدم تو گروه مدرسه برنانه امتحانا عوض شده ،سه تا امتحانام افتاده بودن دو شنبه سه شنبه چهارشنبه !!!!

و من فقط یکشنبه رو فرصت داشتم که میخواستم برم تشییع جنازه !

عصبانی بودم و شروع کردم گریه کردن !

از اون طرفم تو پی وی گیر دادم به مدیر و جر بحثمون شد سر این برنامه ریزیه مزخرف!

دیگه استراحت هم تعطیل و شروع کردم خوندن،فرداش هم از صبح پا شدم خوندم ،چون عصرش میخواستم برم مراسم !

سخت گذشت ،گاهی اوقات به خودم میگم چطور این بحرانا رو پشت سر گذاشتم ،بعد از مراسم داغون و خسته برگشتم خونه و در حالی که بازم پره خونمون مهمان بود ،نشستم خوندم !

روز دوسنبه وقتی رفتم امتحان دادم ،متوجه شدم همه سوالا رو دارن به جز من و یکی دو نفر دیگه. چون اونا حضوری بودن !

بگذریم که چه فشاری بهم اومد ،ولی با تقلب و خوندن خودم ،فکر کنم قبول شم !

بعدشم که امتحان فلسفه و بعد هم امتحان تاریخ ،که این بار به لطف بچه های حضوری سوالا رو داشتم و بیست میگیرم !

فعلا امتحان ندارم تا سیزدهم خرداد که زبان خارجه ست و دیگه تمومه 

راستش نمیتونم رو کنکور تمرکز کنم ،چون از این امتحانام میترسم ،اینا رو که تموم کنم ،میشینم واسه کنکور میخونم که سر جمع یک ماه وقت دارم 

مزمز و داستانهایش

داستان امتحانات این ترم

رو ,امتحان ,دادم ,سر ,داشتم ,ریاضی ,که خاله ,و شروع ,خاله هام ,میخواستم برم ,و من

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

جاز موزیک | دانلود آهنگ جدید | فیلم | سریال و انیمیشن با آپدیت روزانه چند لقمه حرف حساب chfasl فروشگاه اینترنتی قاصدک طلایی my-best-school دانلودستان گروه مکاترونیک دانشگاه آزاد کاشان ✨♡blog night♡✨ وبلاگ شخصی علی اکبر مظاهری lawyerjafariharandi